Het is mogelijk om blanco labeltjes te voorzien van een eigen logo dmv een slagstempel. Eigenlijk is dit geschikt voor iemand die steeds weer labeltjes nodig heeft.
Het uiterlijk van het logo is diep en kleurloos, je ziet een lichte doordruk aan de achterzijde. Het kan exact hetzelfde logo zijn als je nu gebruikt, de labels zullen er iets industriëler uitzien.
In principe kun je met de slagstempel je eigen labels slaan, mocht dit niet lukken dan kunnen wij dit doen, de kosten voor het slaan per 100 labels zijn €35 ex BTW. Wij geven sowieso uitleg over het gebruik van de stempel.
Wij verkopen de blanco labels per 100 stuks, alle modellen en metaalkleuren kosten €54,50 ex BTW Het laten maken van een hardstalen slagstempel kost eenmalig €198 ex BTW met een logo tot 12mm breed. (dit is de maat die op onze labels past)

http://www.naamlabeltjes.nl/metalen-slagstempel-p-166.html

Tevens kunnen wij de labels laten bedrukken met kleurfolie. Er kan echter geen garantie gegeven worden voor de hechting van het folie op metaal.
Uit ervaring weten wij dat de kwaliteit goed is, maar bedrukte labels zijn wel minder slijtvast dan gegraveerde labels.
De kosten hiervoor zijn €170 euro voor 100 labels inclusief bedrukking en het maken van een werktekening en exclusief BTW en eventuele verzendkosten.

Er bevinden zich geen artikelen in deze categorie.
Slagstempel ster
Slagstempel ster
€ 20,00
excl. 21% BTW