€ 198,00
excl. 21% BTW
 

Exclusieve handslagstempel om je sieradenlijn te voorzien van een label met je eigen logo/naam.

De slagstempel is gemaakt van gehard staal waarmee je duizenden heldere en strakke gedetailleerde labels kunt slaan. Door de perfecte graveertechniek van de Slagstempel is hij ideaal voor het slaan van je eigen logo of bedrijfsnaam op blanco labels (welke je kunt terugvinden op onze site). De slagstempel is uitermate geschikt voor designers van sieraden, tassen en andere accessoires, juweliers en hobbyisten welke hun eigen identiteit mee willen geven aan hun werk.
Het effect van een slagstempel is industrieel en stoer, omdat de labels met de hand geslagen worden is geen label exact hetzelfde.
Ook zal er bij gebruik van onze blanco labels een (lichte) doordruk te zien zijn aan de achterzijde. Onze labels zullen bij correct gebruik niet vervormen, bij hele dunne labels kan dit wel het geval zijn.

Meest voorkomende vragen
Wat  zet ik op de slagstempel?

De keuze is aan jou. Veel bedrijven gebruiken hun eigen naam of logo. Personen willen graag hun initialen of handtekening. Hoe complexer het ontwerp des te moeilijker is het vaak te lezen op een klein oppervlakte. Lettertypes met veel sierlijke krullen (bijvoorbeeld Old English) adviseren we om niet te gebruiken. Ondanks dat we bijna alles wat je wilt in de slagstempel kunnen graveren (mits legaal) adviseren we om het duidelijk, kort en simpel te houden.
Des te makkelijker is het te begrijpen/lezen voor je doelgroep.

Kan ik een label met mijn tekst als monster ontvangen voordat ik de slagstempel koop?
Om dit voor elkaar te krijgen moeten we de slagstempel al daadwerkelijk laten maken. De mogelijkheid bestaat dat je niet tevreden bent over bijvoorbeeld de grootte of opmaak van de tekst en je wilt het veranderen. Om dit dan te realiseren moeten we nogmaals een slagstempel maken en deze dan ook berekenen. Daarom is het van belang dat je een duidelijk voorbeeld stuurt met de exact maten zoals je het uiteindelijk op je eigen labels wilt. We mailen een digitaal voorstel ter goedkeuring zodra we de order, een afbeelding van het gewenste en de betaling hebben ontvangen.

Hoe groot kan ik mijn tekst of logo maken?
De slagstempel kan een maximale tekstlengte hebben van 11 mm voor het rechthoekige- en de ronde en de ovale-, 10 mm voor het vierkante- en 8 mm voor het hartvormige label. Je kunt kiezen uit rosé, goudkleurige, rvs en zilverkleurige labels. Deze zijn te bestellen op onze site.

Hoe werkt een slagstempel?
Het gebruik van een slagstempel is niet moeilijk als je eenmaal weet wat je moet doen, maar het is wel nodig om eerst te oefenen!
Wij adviseren om hiervoor een plaat zacht metaal (bijvoorbeeld aluminium of koper) te gebruiken. Wij kunnen geen labeltjes vergoeden die tijdens
het oefenen mislukt zijn. Het is van belang dat het logo met één slag in het metaal geslagen wordt.
Nogmaals op dezelfde plek wordt nooit mooi. Het formaat van de hamer maakt niet zoveel uit, mits er zelfverzekerd een harde klap recht op de
slagstempel gegeven wordt. De meeste mensen slaan eerst veel te zacht waardoor slechts een gedeelte van het logo zichtbaar wordt of de indruk heel ondiep is.
De slagstempel moet dus echt recht op de ondergrond staan. Ik houd zelf de stempel onderaan vast, als een pen zeg maar. Het deukje aan de zijkant waar je de stempel met de duim vasthoudt, geeft de onderkant van het logo aan.
Nog een paar tips: Het is handig om de vorm van het label uit een stuk (of meerdere lagen) karton te snijden en dit malletjes vast te plakken op het aambeeldje. Het labeltje blijft dan goed op zijn plek.
Sommige klanten maken een diepere mal (dus van veel lagen karton) waar de stempel in kan zakken, de stempel staat dan altijd recht boven het label.
Ook kan het helpen om dik (papier) tape over het labeltje te plakken waar de onderste rand van het logo moet komen. Je kunt de stempel tegen de rand van de tape aandrukken en dan slaan.

Hoe snel kan ik de slagstempel ontvangen?
De normale levertijd is gemiddeld 3 weken.

Hoe kan ik de slagstempel bestellen?
Nadat wij de bestelling en de betaling hebben ontvangen nemen wij contact op over het logo.
Voordat de slagstempel in productie wordt genomen ontvang je per e-mail een werktekening van ons om het nog eens extra duidelijk te controleren. (werktekening ontvang je binnen een week)

Na goedkeuring van de werktekening wordt er gestart met de productie van de slagstempel. Levertijd ongeveer 3 weken. Via deze webshop is de slagstempel te bestellen. Het bestand met logo/naam graag per e-mail versturen aan info@naamlabeltjes.nl

 

Je  kunt de slagstempel set compleet maken met :
- Aambeeld
- Diverse soorten blanco labels
- Scroll verder naar benden, om deze meteen mee te bestellen.

Model: NL-08-001
Gewicht: 600.00 gr
Dit artikel is op aan ons assortiment toegevoegd
Metalen Slagstempel Metalen Slagstempel

Slagstempel Smiley
Slagstempel Smiley
€ 20,00
excl. 21% BTW