€ 75,00
excl. 21% BTW
 

Slagstempelset Sierletter 3mm
Lettersoort:

Slagstempelset om uw sieradenlijn te voorzien van je eigen bedrijfsnaam

De hoogte van de letters is 3mm.

Er is keuze uit 2 verschillende sets: een set van kleine letters of een set van hoofdletters.

Onderaan de tekst kunt u aangeven welke set u wilt ontvangen.

De slagstempels zijn gemaakt van gehard staal waarmee u duizenden heldere en strakke gedetailleerde labels kunt slaan. Door de perfecte graveertechniek van de slagstempels is hij ideaal voor het slaan van uw eigen leus of bedrijfsnaam op blanco labels (welke u kunt terugvinden in onze webshop). DesSlagstempels zijn uitermate geschikt voor designers van sieraden, tassen en andere accessoires, juweliers en hobby-isten welke hun eigen identiteit mee willen geven aan hun werk.

Het gebruik van een slagstempel is niet moeilijk als u eenmaal weet wat u moet doen, maar het is wel nodig om eerst te oefenen.
Wij adviseren om hiervoor een plaat zacht metaal (bijvoorbeeld aluminium of koper) te gebruiken. Wij kunnen geen labeltjes vergoeden die tijdens het oefenen mislukt zijn. Het is van belang dat het logo met één slag in het metaal geslagen wordt.
Nogmaals op dezelfde plek wordt nooit mooi. Het formaat van de hamer maakt niet zoveel uit, mits er zelfverzekerd een harde tik recht op de slagstempel gegeven wordt. De meeste mensen slaan eerst veel te zacht waardoor slechts een klein deel van de letters zichtbaar wordt.
De slagstempel moet dus echt recht op de ondergrond staan. Ik houd zelf de stempel onderaan vast, als een pen zeg maar.
Nog een paar tips: Het is handig om de vorm van het label uit een stuk (of meerdere lagen) karton te snijden en dit malletjes vast te plakken op het aambeeldje. Het labeltje blijft dan goed op zijn plek.
Sommige klanten maken een diepere mal (dus van veel lagen karton) waar de stempel in kan zakken, de stempel staat dan altijd recht boven het label.
Ook kan het helpen om dik (papier) tape over het labeltje te plakken waar de onderste rand van het logo moet komen. U kunt de stempel tegen de rand van de tape aandrukken en dan slaan.

U kunt de Slagstempel set compleet maken met :
- Aambeeld
- Diverse soorten blanco labels (per 100 stuks)

Dit artikel kan niet geretourneerd worden.

Model: NL-16-005
Fabrikant: NaamlabeltjesGeen afbeeldingGewicht: 600.00 gr
Dit artikel is op aan ons assortiment toegevoegd
Slagstempelset Sierletter 3mm Naamlabeltjes Slagstempelset Sierletter 3mm